Przepis i sposób przygotowania na: Tagliatelle alla bolognese
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tagliatelle alla bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-alla-bolognese3-2.jpg)
![Krok 2 - Tagliatelle alla bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-alla-bolognese2-2.jpg)
![Krok 3 - Tagliatelle alla bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-alla-bolognese1-2.jpg)
Nie jest to jednak wiadomość przeze mnie sprawdzona osobiście, a jedynie zasłyszana:)
![Krok 4 - Tagliatelle alla bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-alla-bolognese0-2.jpg)
tagliatelle | 2 gniazdka na osobę |
cebula biała | 1 |
pomidory krojone z puszki | 1 op. |
przecier pomidorowy | 200 ml |
mięso mielone | 0,5 kg |
olej do smażenia | |
parmezan starty | 1 łyżka na porcję |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: