Przepis i sposób przygotowania na: tagliatelle z ragu
Kroki postępowania
![Krok 1 - tagliatelle z ragu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-ragu1-2.jpg)
![Krok 2 - tagliatelle z ragu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-ragu2-2.jpg)
![Krok 3 - tagliatelle z ragu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-ragu3-2.jpg)
![Krok 4 - tagliatelle z ragu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-ragu4-2.jpg)
![Krok 5 - tagliatelle z ragu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-ragu5-2.jpg)
![Krok 6 - tagliatelle z ragu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-ragu6-2.jpg)
![Krok 7 - tagliatelle z ragu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-ragu7-2.jpg)
![Krok 8 - tagliatelle z ragu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-ragu8-2.jpg)
![Krok 9 - tagliatelle z ragu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-ragu9-2.jpg)
mięso mielone | 600 g |
wino czerwone wytrawne | 200 ml |
oregano | |
sól | |
pieprz | |
przecier pomidorowy | 500 ml |
cebula | 1 szt |
marchew | 1 szt |
seler | |
boczek wędzony | 80 g |
mleko | 120 ml |
oliwa | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: