Przepis i sposób przygotowania na: Tarta limonkowa (bez pieczenia)
Kroki postępowania
Herbatniki rozgnieć (np. za pomocą wałka) i wymieszaj z masłem w temperaturze pokojowej. Wyłóż masą spód oraz boki foremki do tarty.
![Krok 1 - Tarta limonkowa (bez pieczenia) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-limonkowa-bez-pieczenia1-2.jpg)
![Krok 2 - Tarta limonkowa (bez pieczenia) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-limonkowa-bez-pieczenia2-2.jpg)
![Krok 3 - Tarta limonkowa (bez pieczenia) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-limonkowa-bez-pieczenia0-2.jpg)
masło | 70 g |
mleko skondensowane | 1 puszka |
śmietanka kremowa | 300 ml |
limonka | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: