Przepis i sposób przygotowania na: Tarta serowo-pomarańczowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tarta serowo-pomarańczowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-serowo-pomaranczowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Tarta serowo-pomarańczowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-serowo-pomaranczowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Tarta serowo-pomarańczowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-serowo-pomaranczowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Tarta serowo-pomarańczowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-serowo-pomaranczowa4-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szklanki |
masło lub margaryna | 180 g |
jajko | 1 sztuka |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
cukier waniliowy | 16 g |
cukier | 1/2 szklanki |
sól | szczypta |
twaróg | 65 dag |
mleko skondensowane | 100 ml |
masło | 2 łyżki |
jajko | 4 sztuki |
cukier | 1/2 szklanki |
cukier waniliowy | 16 g |
aromat pomarańczowy | |
budyń śmietankowy | 1 torebka |
śmietana 18 proc | 2 łyżki czubate |
dżem owocowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: