Przepis i sposób przygotowania na: Tarta z jagodami i białą czekoladą
Kroki postępowania
Ciasto wkładamy do woreczka foliowego i mrozimy ok. 10-15 minut.
![Krok 1 - Tarta z jagodami i białą czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-jagodami-i-biala-czekolada1-2.jpg)
![Krok 2 - Tarta z jagodami i białą czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-jagodami-i-biala-czekolada2-2.jpg)
![Krok 3 - Tarta z jagodami i białą czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-jagodami-i-biala-czekolada3-2.jpg)
![Krok 4 - Tarta z jagodami i białą czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-jagodami-i-biala-czekolada4-2.jpg)
![Krok 5 - Tarta z jagodami i białą czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-jagodami-i-biala-czekolada5-2.jpg)
![Krok 6 - Tarta z jagodami i białą czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-jagodami-i-biala-czekolada6-2.jpg)
margaryna | 100 gram |
mąka | 200 gram |
jajko | 1 |
cukier | 2 łyżki |
kwaśna śmietana | 1 łyżka |
biała czekolada | 100 gram |
jajko | 2 |
cukier | 2 łyżki |
śmietanka kremowa | 200 ml |
jagody | mała miseczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: