Przepis i sposób przygotowania na: Tarta z kiszoną kapustą i morelami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tarta z kiszoną kapustą i morelami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-kiszona-kapusta-i-morelami1-2.jpg)
![Krok 2 - Tarta z kiszoną kapustą i morelami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-kiszona-kapusta-i-morelami2-2.jpg)
![Krok 3 - Tarta z kiszoną kapustą i morelami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-kiszona-kapusta-i-morelami3-2.jpg)
![Krok 4 - Tarta z kiszoną kapustą i morelami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-kiszona-kapusta-i-morelami4-2.jpg)
mąka pszenna | 375 g |
masło | 225 g |
sól | 1/2 łyżeczki |
jajko | 2 szt |
kapusta kiszona | 500 g |
podgrzybki | 200 g |
miód | 1 łyżeczka |
kminek | 1/2 łyżeczki |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 pęczki |
morele suszone | 7 szt |
białe wino | orange 1 szkl |
oliwa | 3 łyżki |
masło | 2 łyżki |
rozmaryn | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: