Przepis i sposób przygotowania na: Tęczowa babka na zimno
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tęczowa babka na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/teczowa-babka-na-zimno3-2.jpg)
![Krok 2 - Tęczowa babka na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/teczowa-babka-na-zimno2-2.jpg)
![Krok 3 - Tęczowa babka na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/teczowa-babka-na-zimno1-2.jpg)
![Krok 4 - Tęczowa babka na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/teczowa-babka-na-zimno0-2.jpg)
mleko | 5/4 szklanki |
masło lub margaryna | 10-12 dag |
serki homogenizowane(waniliowe) | 3 szt po 130 g |
galaretka agrestowa | 1 szt |
galaretka cytrynowa | 1 szt |
cukier puder | 1 łyżka |
woda | |
galaretka malinowa | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: