Przepis i sposób przygotowania na: TIRAMISU MIGDAŁOWE
Kroki postępowania
![Krok 1 - TIRAMISU MIGDAŁOWE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tiramisu-migdalowe1-2.jpg)
![Krok 2 - TIRAMISU MIGDAŁOWE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tiramisu-migdalowe2-2.jpg)
![Krok 3 - TIRAMISU MIGDAŁOWE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tiramisu-migdalowe3-2.jpg)
![Krok 4 - TIRAMISU MIGDAŁOWE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tiramisu-migdalowe4-2.jpg)
![Krok 5 - TIRAMISU MIGDAŁOWE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tiramisu-migdalowe5-2.jpg)
![Krok 6 - TIRAMISU MIGDAŁOWE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tiramisu-migdalowe6-2.jpg)
![Krok 7 - TIRAMISU MIGDAŁOWE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tiramisu-migdalowe7-2.jpg)
kawa | 6 łyżeczek |
woda | 500 ml |
likier amaretto | 50 ml |
serek mascarpone | 500 gram |
cukier puder | 4 łyżki |
śmietana kremowa 30% | 150 ml |
ekstrat migdałowy | 1 łyżeczka |
biszkopty podłużne | 250 gram |
kakao | 2 łyżki |
migdały | 2 łyżki(mielone) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: