Przepis i sposób przygotowania na: Torcik biszkoptowo-malinowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Torcik biszkoptowo-malinowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-biszkoptowo-malinowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Torcik biszkoptowo-malinowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-biszkoptowo-malinowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Torcik biszkoptowo-malinowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-biszkoptowo-malinowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Torcik biszkoptowo-malinowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-biszkoptowo-malinowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Torcik biszkoptowo-malinowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-biszkoptowo-malinowy5-2.jpg)
jajko | 6 sztuk |
mąka tortowa | 1,5 szklanki |
cukier | 1 szklanki |
masło | 50 g |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
sól | szczypta |
mleko 3,2% | 750 ml |
cukier | 10 dag |
budyń śmietankowy | 2 sztuki |
masło | 25 dag |
galaretka cytrynowa | 1 sztuka |
likier z białej czekolady | 50 ml |
likier z białej czekolady | 1/2 szklanki |
woda przegotowana | 1/2 szklanki |
maliny świeże | 1 szklanka |
galaretka owocowa | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: