Przepis i sposób przygotowania na: Torcik jabłkowo-serowy
Kroki postępowania
Wszystkie składniki na ciasto posiekać nożem, zagnieść ciasto i przenieść w chłodne miejsce.
![Krok 1 - Torcik jabłkowo-serowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-jablkowo-serowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Torcik jabłkowo-serowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-jablkowo-serowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Torcik jabłkowo-serowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-jablkowo-serowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Torcik jabłkowo-serowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-jablkowo-serowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Torcik jabłkowo-serowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-jablkowo-serowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Torcik jabłkowo-serowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-jablkowo-serowy6-2.jpg)
mąka tortowa | 20 dag |
masło | 14 dag |
cukier puder | 8 dag |
jajko | 2 szt |
rum | 4 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jabłka | 75 dag |
biały ser | 25 dag/tłustego |
masło | 5 dag |
cukier puder | 8 dag |
jajko | 1 szt |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
śmietana gęsta | 6 dag |
cukier waniliowy | 1 szt |
żółtko jajek | do smarowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: