Przepis i sposób przygotowania na: Torcik malinowy wg hrabiny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Torcik malinowy wg hrabiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-malinowy-wg-hrabiny1-2.jpg)
![Krok 2 - Torcik malinowy wg hrabiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-malinowy-wg-hrabiny2-2.jpg)
![Krok 3 - Torcik malinowy wg hrabiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-malinowy-wg-hrabiny3-2.jpg)
jajko | 4 sztuki |
mąka tortowa | 4 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
cukier | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
serek homogenizowany waniliowy | 400 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2,5 łyżki |
skórka z cytryny | 1/2 sztuki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
dżem porzeczkowy | 250 g |
śmietana kremówka | 250-300 g |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
maliny świeże | 150 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: