Przepis i sposób przygotowania na: Torcik Narodowy Biało - Czerwony
Kroki postępowania
![Krok 1 - Torcik Narodowy Biało - Czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-narodowy-bialo-czerwony2-2.jpg)
![Krok 2 - Torcik Narodowy Biało - Czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-narodowy-bialo-czerwony1-2.jpg)
![Krok 3 - Torcik Narodowy Biało - Czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-narodowy-bialo-czerwony0-2.jpg)
jajko | 5 sztuk |
cukier | 3/4 szklanki |
mąka | 3/4 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1/3 szklanki |
sól | szczypta |
barwnik w proszku czerwony | 1/4 łyżeczki |
śmietana kremówka | 1 litr |
śmietan fix | 2 opakowania |
cukier puder | 2 łyżki |
perełki jadalne | do smaku |
motylki cukrowe | do smaku |
wiórki kokosowe | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: