Przepis i sposób przygotowania na: Tort na 60 taty
Kroki postępowania
Jaja z cukrem miksujemy na najwyższych obrotach aż zrobi się gęsty kogel mogel.
![Krok 1 - Tort na 60 taty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-na-60-taty1-2.jpg)
![Krok 2 - Tort na 60 taty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-na-60-taty2-2.jpg)
![Krok 3 - Tort na 60 taty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-na-60-taty3-2.jpg)
![Krok 4 - Tort na 60 taty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-na-60-taty4-2.jpg)
![Krok 5 - Tort na 60 taty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-na-60-taty5-2.jpg)
jajko | 4 szt. |
mąka tortowa | 0,5 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
mąka ziemniaczana | 0,5 szklanki |
proszek do pieczenia | |
margaryna | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
owoce | |
krem do tortów śmietankowy | |
mleko | |
woda letnia | |
sok z cytryny | |
alkohol | |
wiśniówka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: