Przepis i sposób przygotowania na: Tort naleśnikowy z granatem
Kroki postępowania
Torcik można spożywać od razu lub schłodzić w lodówce.
masa | |
białego cukru | 1 łyżka |
DODATKOWO: | |
granat | 1/2 |
jajko | 2 |
mleko | 2 szk |
oranżady | 1/2 szk |
soli | 1/2 łyżeczka |
cukru | 1/2 łyżka |
mąki pszennej typ 500 | 2,5 szk |
dżem wiśniowy | 600 g |
twaróg | 300 (półtłusty) |
jogurt | 1/2 szk |
olej | 50 ml |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: