Przepis i sposób przygotowania na: Tort Pavlova
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tort Pavlova foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-pavlova5-2.jpg)
![Krok 2 - Tort Pavlova foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-pavlova1-2.jpg)
![Krok 3 - Tort Pavlova foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-pavlova2-2.jpg)
![Krok 4 - Tort Pavlova foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-pavlova3-2.jpg)
![Krok 5 - Tort Pavlova foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-pavlova4-2.jpg)
![Krok 6 - Tort Pavlova foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-pavlova0-2.jpg)
białka jaj | 8 sztuk |
ocet winny | 1 łyżeczka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
sól | 1 szczypta |
cukier puder | 1,5 szklanki |
śmiatana | 200 ml |
maliny świeże | 0,5 szklanki |
brzoskwinie | 2 sztuki |
mandarynka | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: