Przepis i sposób przygotowania na: Tort rumowy mojej siostry
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tort rumowy mojej siostry foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-rumowy-mojej-siostry4-2.jpg)
![Krok 2 - Tort rumowy mojej siostry foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-rumowy-mojej-siostry2-2.jpg)
![Krok 3 - Tort rumowy mojej siostry foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-rumowy-mojej-siostry3-2.jpg)
![Krok 4 - Tort rumowy mojej siostry foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-rumowy-mojej-siostry1-2.jpg)
![Krok 5 - Tort rumowy mojej siostry foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-rumowy-mojej-siostry0-2.jpg)
Ciasto: | |
jajko | 3 |
budyń waniliowy | 1 |
cukier waniliowy | 1 |
cukier | 1 szklanka |
woda | 3 łyżki |
mąka krupczatla | 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Krem: | |
masło | 1 |
cukier puder | 3/4 szklanki |
żółtko jajek | 2 |
rum | 50 ml |
DODATKOWO: | |
płatki migdałowe | 20 dag |
rum |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: