Przepis i sposób przygotowania na: Tortille pod pierzynką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tortille pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortille-pod-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Tortille pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortille-pod-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 3 - Tortille pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortille-pod-pierzynka3-2.jpg)
![Krok 4 - Tortille pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortille-pod-pierzynka4-2.jpg)
![Krok 5 - Tortille pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortille-pod-pierzynka5-2.jpg)
![Krok 6 - Tortille pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortille-pod-pierzynka6-2.jpg)
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
pierś z kurczaka | 300 g |
cebula | 1/2 szt |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
sałata | |
tortilla | 4-5 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczka |
jogurt naturalny | 4 łyżki |
majonez | 5 łyżek |
sok z cytryny | 1-2 łyżka |
ząbki czosnku | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: