Przepis i sposób przygotowania na: Tort-motyl
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tort-motyl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortmotyl4-2.jpg)
![Krok 2 - Tort-motyl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortmotyl3-2.jpg)
![Krok 3 - Tort-motyl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortmotyl1-2.jpg)
![Krok 4 - Tort-motyl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortmotyl2-2.jpg)
![Krok 5 - Tort-motyl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortmotyl0-2.jpg)
jajek | 5 sztuk |
m?ki pszennej | 1 szklanka |
cukru kryszta?u | 3/4 szklanki |
proszku do pieczenia | 2 ?y?eczki |
aromat waniliowy | 1 sztuka |
kakao | 2 ?y?eczki |
margaryny | 2 kostki |
cukru pudru | 1 szklanka |
budynie czekoladowe | 2 sztuki |
mleko | 2,5 szklanki |
soku z cytryny | 1 ?y?eczka |
kakao | 1 ?y?eczki |
pokruszona czekolada | 1 tabliczka |
marmolada | 1 s?oik |
kremu ?mietankowego | 1 opakowanie |
wody | 1 szklanka |
kwasku cytrynowego | 0,5 ?y?eczki |
nektarynki | 2 sztuki |
pere?ki cukrowe | 15 sztuk |
aromat rumowy | 3 krople |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: