Przepis i sposób przygotowania na: tradycyjny forszmak
Kroki postępowania
![Krok 1 - tradycyjny forszmak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-forszmak0-2.jpg)
![Krok 2 - tradycyjny forszmak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-forszmak1-2.jpg)
![Krok 3 - tradycyjny forszmak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-forszmak2-2.jpg)
![Krok 4 - tradycyjny forszmak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-forszmak3-2.jpg)
![Krok 5 - tradycyjny forszmak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-forszmak4-2.jpg)
woda | 3 l |
warzywa mrożone | |
wędlina | 450 gram |
por (biała część) | 1 szt. |
papryka czerwona | 2 szt. |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
kości wieprzowe | 1 szt. |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: