Przepis i sposób przygotowania na: Truskawkowa "salsa"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Truskawkowa "salsa" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawkowa-salsa1-2.jpg)
![Krok 2 - Truskawkowa "salsa" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawkowa-salsa3-2.jpg)
![Krok 3 - Truskawkowa "salsa" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawkowa-salsa2-2.jpg)
![Krok 4 - Truskawkowa "salsa" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawkowa-salsa4-2.jpg)
![Krok 5 - Truskawkowa "salsa" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawkowa-salsa0-2.jpg)
ocet balsamiczny | 2 łyżeczki |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
cukier | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
truskawki świeże | ok.20 dkg |
oliwa | 3 łyżki |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: