Przepis i sposób przygotowania na: Tymiankowa zupa cebulowa
Kroki postępowania
Zupę podajemy w ulubiony sposób - z grzankami, ze startym serem lub czosnkowym pieczywem.
Smacznego!
cebula | 1,5 kg |
masło | 2 łyżki |
czosnek | 4 ząbki |
tymianek | do smaku |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 listki |
ziele angielskie | 2 sztuki |
kostka mięsna | 2 sztuki |
woda | 2 litry |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
mąka | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: