Przepis i sposób przygotowania na: Ucierane ciasto z czarną porzeczką.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ucierane ciasto z czarną porzeczką. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-ciasto-z-czarna-porzeczka.1-2.jpg)
![Krok 2 - Ucierane ciasto z czarną porzeczką. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-ciasto-z-czarna-porzeczka.2-2.jpg)
![Krok 3 - Ucierane ciasto z czarną porzeczką. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-ciasto-z-czarna-porzeczka.3-2.jpg)
![Krok 4 - Ucierane ciasto z czarną porzeczką. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-ciasto-z-czarna-porzeczka.4-2.jpg)
![Krok 5 - Ucierane ciasto z czarną porzeczką. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-ciasto-z-czarna-porzeczka.5-2.jpg)
![Krok 6 - Ucierane ciasto z czarną porzeczką. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-ciasto-z-czarna-porzeczka.6-2.jpg)
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 0,5 szklanki |
jajko | 4 sztuki |
olej | 1 szklanka |
cukier | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
porzeczki czarne | 2 szklanki |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: