Przepis i sposób przygotowania na: Ucierane ciasto z malinami pod kruszonką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ucierane ciasto z malinami pod kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-ciasto-z-malinami-pod-kruszonka1-2.jpg)
![Krok 2 - Ucierane ciasto z malinami pod kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-ciasto-z-malinami-pod-kruszonka2-2.jpg)
![Krok 3 - Ucierane ciasto z malinami pod kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-ciasto-z-malinami-pod-kruszonka0-2.jpg)
mąka | 2,5 szklanki |
cukier | 1,5 szklanki |
margaryna | 1 kostka |
mąka ziemniaczana | 0,5 szkl. |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jajko | 6 szt |
maliny świeże | 200 gram |
gruszki | 1 sztuka |
mak | |
cukier drobny | 70 gram |
masło | 70 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: