Przepis i sposób przygotowania na: Udka nadziewane parówkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka nadziewane parówkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-nadziewane-parowkami2-2.jpg)
![Krok 2 - Udka nadziewane parówkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-nadziewane-parowkami3-2.jpg)
![Krok 3 - Udka nadziewane parówkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-nadziewane-parowkami1-2.jpg)
![Krok 4 - Udka nadziewane parówkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-nadziewane-parowkami0-2.jpg)
pałki z kurczaka | 4 duże sztuki |
parówki cienkie | 2 sztuki |
cebula | 1/2 sztuki |
żółty ser | wg uznania |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: