Przepis i sposób przygotowania na: Udka pod jabłkową pierzynką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka pod jabłkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pod-jablkowa-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka pod jabłkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pod-jablkowa-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka pod jabłkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pod-jablkowa-pierzynka3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka pod jabłkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pod-jablkowa-pierzynka4-2.jpg)
udka z kurczaka | 4 szt |
cebula | 1 szt |
jabłka | 2 szt |
cydr | 1 szkl |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
cynamon Prymat | szczypta |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: