Przepis i sposób przygotowania na: Udka w tymianku i bazylii
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka w tymianku i bazylii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-tymianku-i-bazylii1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka w tymianku i bazylii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-tymianku-i-bazylii2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka w tymianku i bazylii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-tymianku-i-bazylii3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka w tymianku i bazylii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-tymianku-i-bazylii4-2.jpg)
![Krok 5 - Udka w tymianku i bazylii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-tymianku-i-bazylii0-2.jpg)
udka kurczaka | 4 szt |
Przyprawa do kurczaka pikantna Prymat | |
cebula | |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 4 łyżeczki |
natka pietruszki | 4 gałązki |
bulion | 1/2 litra |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: