Przepis i sposób przygotowania na: Udka z cytrynową nutą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka z cytrynową nutą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-z-cytrynowa-nuta1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka z cytrynową nutą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-z-cytrynowa-nuta2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka z cytrynową nutą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-z-cytrynowa-nuta3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka z cytrynową nutą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-z-cytrynowa-nuta0-2.jpg)
udka z kurczaka | 5 dolnych sztuk |
cytryna | 1/2 sztuki |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
rozmaryn | 1 łyżeczka |
estragon | 1/4 łyżeczki |
sól do smaku | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 2 łyżeczki |
oliwa | 4 łyżeczki |
czosnek | 1 duży ząbek |
olej do smażenia | |
imbir starty | 1/2 łyżeczki |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: