Przepis i sposób przygotowania na: Udka z kurczaka w panierce
Kroki postępowania
Czas: ok 30 min.
![Krok 1 - Udka z kurczaka w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-z-kurczaka-w-panierce1-2.jpg)
Następnie posolić do smaku.
![Krok 2 - Udka z kurczaka w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-z-kurczaka-w-panierce2-2.jpg)
Do jajka można dodać trochę przyprawy, np kucharek.
![Krok 3 - Udka z kurczaka w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-z-kurczaka-w-panierce3-2.jpg)
Podsmażyć tak, by się przyrumieniły.
Podawać do obiadu.
![Krok 4 - Udka z kurczaka w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-z-kurczaka-w-panierce4-2.jpg)
udka z kurczaka | 6 sztuk |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 opakowanie |
jajko | 3 sztuki |
sól | do smaku |
tłuszcz do smażenia | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: