Przepis i sposób przygotowania na: Udziec indyczy z brzoskwiniami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udziec indyczy z brzoskwiniami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udziec-indyczy-z-brzoskwiniami1-2.jpg)
![Krok 2 - Udziec indyczy z brzoskwiniami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udziec-indyczy-z-brzoskwiniami2-2.jpg)
![Krok 3 - Udziec indyczy z brzoskwiniami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udziec-indyczy-z-brzoskwiniami3-2.jpg)
![Krok 4 - Udziec indyczy z brzoskwiniami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udziec-indyczy-z-brzoskwiniami4-2.jpg)
udziec z indyka | 1 szt (z kością) |
brzoskwinie | 2 szt |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
miód prawdziwy | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | 1 łyżeczka |
tymianek | 3-4 gałązki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: