Przepis i sposób przygotowania na: Udziec indyka z papryką czerwoną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udziec indyka z papryką czerwoną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udziec-indyka-z-papryka-czerwona1-2.jpg)
![Krok 2 - Udziec indyka z papryką czerwoną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udziec-indyka-z-papryka-czerwona2-2.jpg)
![Krok 3 - Udziec indyka z papryką czerwoną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udziec-indyka-z-papryka-czerwona3-2.jpg)
![Krok 4 - Udziec indyka z papryką czerwoną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udziec-indyka-z-papryka-czerwona4-2.jpg)
![Krok 5 - Udziec indyka z papryką czerwoną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udziec-indyka-z-papryka-czerwona5-2.jpg)
udziec z indyka | (z kością) 1 szt |
papryka marynowana | czerwona 1 szt |
olej rzepakowy | 4 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
Kurkuma mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: