Przepis i sposób przygotowania na: Udziec z indyka z marchewką
Kroki postępowania
Wyciąć z każdego udźca kość, tak aby uzyskać płat mięsa, skórę pozostawić. Natrzeć dokładnie marynatą i odstawić na co najmniej 3 godziny.
![Krok 1 - Udziec z indyka z marchewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udziec-z-indyka-z-marchewka1-2.jpg)
![Krok 2 - Udziec z indyka z marchewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udziec-z-indyka-z-marchewka2-2.jpg)
![Krok 3 - Udziec z indyka z marchewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udziec-z-indyka-z-marchewka3-2.jpg)
![Krok 4 - Udziec z indyka z marchewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udziec-z-indyka-z-marchewka4-2.jpg)
![Krok 5 - Udziec z indyka z marchewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udziec-z-indyka-z-marchewka5-2.jpg)
udziec z indyka | 3 małe szt |
marchewki | ok 12 małych szt |
oliwa | 3 łyżki |
ketchup łagodny | 3 łyżki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
sól | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: