Przepis i sposób przygotowania na: Uszka wigilijne
Kroki postępowania
![Krok 1 - Uszka wigilijne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-wigilijne20-2.jpg)
![Krok 2 - Uszka wigilijne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-wigilijne21-2.jpg)
![Krok 3 - Uszka wigilijne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-wigilijne22-2.jpg)
![Krok 4 - Uszka wigilijne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-wigilijne23-2.jpg)
![Krok 5 - Uszka wigilijne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-wigilijne24-2.jpg)
![Krok 6 - Uszka wigilijne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-wigilijne25-2.jpg)
![Krok 7 - Uszka wigilijne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-wigilijne26-2.jpg)
Po ugotowaniu możemy je skropić olejem.
![Krok 8 - Uszka wigilijne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-wigilijne27-2.jpg)
Smakują wspaniale z barszczem czerwonym i barszczem grzybowym.
Smacznego :)
![Krok 9 - Uszka wigilijne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-wigilijne19-2.jpg)
mąka | 50 dag |
woda | 100 ml |
olej | 2 łyżki |
sól | 0,5 łyżeczki |
kapusta kiszona | 50 dag |
cebula | 1 sztuka |
sól | do smaku |
olej | 2 łyżki |
borowiki | 2 garści |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: