Przepis i sposób przygotowania na: Uszka z grzybami wigilijne z barszczykiem czerwonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Uszka z grzybami wigilijne z barszczykiem czerwonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-z-grzybami-wigilijne-z-barszczykiem-czerwonym1-2.jpg)
![Krok 2 - Uszka z grzybami wigilijne z barszczykiem czerwonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-z-grzybami-wigilijne-z-barszczykiem-czerwonym2-2.jpg)
![Krok 3 - Uszka z grzybami wigilijne z barszczykiem czerwonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-z-grzybami-wigilijne-z-barszczykiem-czerwonym3-2.jpg)
![Krok 4 - Uszka z grzybami wigilijne z barszczykiem czerwonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-z-grzybami-wigilijne-z-barszczykiem-czerwonym4-2.jpg)
![Krok 5 - Uszka z grzybami wigilijne z barszczykiem czerwonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-z-grzybami-wigilijne-z-barszczykiem-czerwonym5-2.jpg)
![Krok 6 - Uszka z grzybami wigilijne z barszczykiem czerwonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-z-grzybami-wigilijne-z-barszczykiem-czerwonym6-2.jpg)
![Krok 7 - Uszka z grzybami wigilijne z barszczykiem czerwonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-z-grzybami-wigilijne-z-barszczykiem-czerwonym7-2.jpg)
![Krok 8 - Uszka z grzybami wigilijne z barszczykiem czerwonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-z-grzybami-wigilijne-z-barszczykiem-czerwonym8-2.jpg)
![Krok 9 - Uszka z grzybami wigilijne z barszczykiem czerwonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-z-grzybami-wigilijne-z-barszczykiem-czerwonym9-2.jpg)
grzyby suszone | 50 g |
cebula | 1 szt mała |
jaja | 1 szt |
jajko | 1 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
masło klarowane | 1 łyżka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1/4 łyzeczki |
mąka pszenna | 200 g |
jaja | 1 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
woda letnia | 1/4 szklanki |
buraki czerwone | 400 g |
woda | 1 litr |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1/2 łyżeczki |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
serwatka | 0,750 ml |
śmietana | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: