Przepis i sposób przygotowania na: Uszka z kapustą, grzybami i mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Uszka z kapustą, grzybami i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-z-kapusta-grzybami-i-miesem1-2.jpg)
![Krok 2 - Uszka z kapustą, grzybami i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-z-kapusta-grzybami-i-miesem2-2.jpg)
![Krok 3 - Uszka z kapustą, grzybami i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-z-kapusta-grzybami-i-miesem3-2.jpg)
![Krok 4 - Uszka z kapustą, grzybami i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/uszka-z-kapusta-grzybami-i-miesem0-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szkl |
jajko | 1 szt |
olej | 1 łyżka |
wędzony boczek | 10 dag |
kapusta biała | 1/2 kg |
mięso gotowane | 30 dag |
grzyby suszone | 1-2 dag |
smalec | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
przyprawa Przyprawa do zup Kucharek- | do smaku |
woda | 1/2 (gorąca) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: