Przepis i sposób przygotowania na: Wafelki z masą dyniową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wafelki z masą dyniową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wafelki-z-masa-dyniowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Wafelki z masą dyniową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wafelki-z-masa-dyniowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Wafelki z masą dyniową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wafelki-z-masa-dyniowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Wafelki z masą dyniową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wafelki-z-masa-dyniowa4-2.jpg)
dynia | hokkaido ok. 750 gram |
margaryna | 1/2 kostki |
cukier | 3/4 szklanki |
woda | 2 szklanki |
laska cynamonu | 1 sztuka |
galaretka cytrynowa | 2 opakowania |
wafle tortowe | 2 opakowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: