Składniki:
grzyby leśne | 1 kg |
woda | 3 l |
sól | 60 dkg |
paryka kolorowa | 1 kg |
sól | 60 g |
cukier | 30 dkg |
ocet | 600 ml |
pieprz | 5 ziarenek |
Liść laurowy suszony Prymat | |
cebula | 1 kg |
Zalewa: | 2 l |
woda | 2 l |
Ziele angielskie całe Prymat | 20 ziarenek |
grzyby leśne | 1 kg |
woda | 3 l |
sól | 60 dkg |
paryka kolorowa | 1 kg |
sól | 60 g |
cukier | 30 dkg |
ocet | 600 ml |
pieprz | 5 ziarenek |
Liść laurowy suszony Prymat | |
cebula | 1 kg |
Zalewa: | 2 l |
woda | 2 l |
Ziele angielskie całe Prymat | 20 ziarenek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: