Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka cielęca w sosie jabłkowo-cebulowym...
Kroki postępowania
![Krok 1 - wątróbka cielęca w sosie jabłkowo-cebulowym... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-cieleca-w-sosie-jablkowo-cebulowym...1-2.jpg)
![Krok 2 - wątróbka cielęca w sosie jabłkowo-cebulowym... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-cieleca-w-sosie-jablkowo-cebulowym...2-2.jpg)
![Krok 3 - wątróbka cielęca w sosie jabłkowo-cebulowym... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-cieleca-w-sosie-jablkowo-cebulowym...3-2.jpg)
wątróbka cielęca | 60 dag |
mąka pszenna | 2 łyżki |
smalec | 1 łyżka |
jabłka | 3 sztuki |
cebula | 3 sztuki |
majeranek | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
woda | 2 szklanki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | - do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: