Składniki:
wątróbka cielęca | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
marchewka | 2 sztuki |
groszek zielony | 1 puszka |
masło | do smaku |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
mleko skondensowane | 3 łyżki |
sól | do smaku |
mąka | 2 łyżki |
woda | 3 szklanki |
wątróbka cielęca | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
marchewka | 2 sztuki |
groszek zielony | 1 puszka |
masło | do smaku |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
mleko skondensowane | 3 łyżki |
sól | do smaku |
mąka | 2 łyżki |
woda | 3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: