Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka w sosie własnym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wątróbka w sosie własnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-w-sosie-wlasnym10-2.jpg)
![Krok 2 - Wątróbka w sosie własnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-w-sosie-wlasnym9-2.jpg)
![Krok 3 - Wątróbka w sosie własnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-w-sosie-wlasnym11-2.jpg)
![Krok 4 - Wątróbka w sosie własnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-w-sosie-wlasnym12-2.jpg)
![Krok 5 - Wątróbka w sosie własnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-w-sosie-wlasnym13-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 6 - Wątróbka w sosie własnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-w-sosie-wlasnym14-2.jpg)
wątróbka | 500 gram |
cebula biała | 5 sztuk |
czosnek | 5 ząbków |
olej do smażenia | |
mąka pszenna | do obtoczenia |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
kostka rosołowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: