Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z kukurydzą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wątróbka z kukurydzą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-z-kukurydza1-2.jpg)
![Krok 2 - Wątróbka z kukurydzą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-z-kukurydza2-2.jpg)
![Krok 3 - Wątróbka z kukurydzą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-z-kukurydza3-2.jpg)
Tak przygotowana wątróbkę u mnie serwuję z ryżem, na końcu należy wątróbkę jeszcze jedynie posolić.
![Krok 4 - Wątróbka z kukurydzą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-z-kukurydza4-2.jpg)
wątróbka drobiowa | 500 g |
cebula biała | 2 szt |
smalec | z gęsiny 1 łyżka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
kukurydza w puszce | pół szklanki |
śmietana 12% | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: