Przepis i sposób przygotowania na: Wędrowny kurczak z Italii
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wędrowny kurczak z Italii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wedrowny-kurczak-z-italii1-2.jpg)
![Krok 2 - Wędrowny kurczak z Italii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wedrowny-kurczak-z-italii2-2.jpg)
![Krok 3 - Wędrowny kurczak z Italii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wedrowny-kurczak-z-italii3-2.jpg)
![Krok 4 - Wędrowny kurczak z Italii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wedrowny-kurczak-z-italii4-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 |
mozzarella | 125 g |
pomidory suszone Smak | 12 sztuk |
oliwa | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyzka |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
słonecznik łuskany | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: