Przepis i sposób przygotowania na: Wielkanocna ćwikła.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wielkanocna ćwikła. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocna-cwikla.1-2.jpg)
![Krok 2 - Wielkanocna ćwikła. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocna-cwikla.2-2.jpg)
![Krok 3 - Wielkanocna ćwikła. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocna-cwikla.3-2.jpg)
![Krok 4 - Wielkanocna ćwikła. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocna-cwikla.4-2.jpg)
![Krok 5 - Wielkanocna ćwikła. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocna-cwikla.5-2.jpg)
![Krok 6 - Wielkanocna ćwikła. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocna-cwikla.6-2.jpg)
Ćwikła doskonała do jajek, mięsa i wędlin.
![Krok 7 - Wielkanocna ćwikła. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocna-cwikla.7-2.jpg)
buraki czerwone | 50 dag |
Chrzan śmietankowy Smak | 2 łyżki |
jabłko winne | 1 szt |
wino czerwone | 50 ml |
Goździki całe Prymat | 4 szt |
cytryna | 0,5 szt |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: