Przepis i sposób przygotowania na: Wielkanocny sernik.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wielkanocny sernik. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocny-sernik12-2.jpg)
![Krok 2 - Wielkanocny sernik. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocny-sernik11-2.jpg)
![Krok 3 - Wielkanocny sernik. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocny-sernik10-2.jpg)
![Krok 4 - Wielkanocny sernik. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocny-sernik9-2.jpg)
![Krok 5 - Wielkanocny sernik. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocny-sernik8-2.jpg)
ser biały | 1,5 kg |
rodzynki | 1 opakowanie |
śmietana | 100 ml |
budyń śmietankowy | 1 opakowanie |
jaja | 6 sztuk |
masło śmietankowe | 1 kostka |
cukier | 0,5 szklanki |
aromat rumowy | 1 opakowanie |
margaryna | 0,5 kostki |
jaja | 1 sztuka |
mąka | 2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier | 0,25 szklanki |
śmietana kwaśna | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: