Przepis i sposób przygotowania na: Wiepszowa wątroba z cebulą i jabłkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wiepszowa wątroba z cebulą i jabłkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiepszowa-watroba-z-cebula-i-jablkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Wiepszowa wątroba z cebulą i jabłkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiepszowa-watroba-z-cebula-i-jablkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Wiepszowa wątroba z cebulą i jabłkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiepszowa-watroba-z-cebula-i-jablkiem0-2.jpg)
wątróbka wiepszowa | 1 kg |
cebula | 4 szt |
jabłko | 1 szt |
majeranek | |
tabasco | 4 krople |
ocet winny | 1/2 łyżeczki |
pieprz | |
cukier | 1 łyżeczka |
Kucharek przyprawa do potraw | |
mąka | |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: