Przepis i sposób przygotowania na: Wigilijny barszcz czerwony z uszkami.*.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wigilijny barszcz czerwony z uszkami.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijny-barszcz-czerwony-z-uszkami..1-2.jpg)
![Krok 2 - Wigilijny barszcz czerwony z uszkami.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijny-barszcz-czerwony-z-uszkami..2-2.jpg)
![Krok 3 - Wigilijny barszcz czerwony z uszkami.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijny-barszcz-czerwony-z-uszkami..3-2.jpg)
![Krok 4 - Wigilijny barszcz czerwony z uszkami.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijny-barszcz-czerwony-z-uszkami..4-2.jpg)
marchewka | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
korzeń chrzanu | 1 sztuka |
maliny mrożone | 200 gramów |
antrykot wołowy | 200 gramów |
buraki | 1,5 kilograma |
suszone jabłka | garść |
wędzone śliwki | garść |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 liści |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 łyżeczki |
Pieprz czarny Prymat w młynku | 1/2 łyżeczki |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: