Przepis i sposób przygotowania na: Wigilijny sos z suszonych grzybów
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wigilijny sos z suszonych grzybów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijny-sos-z-suszonych-grzybow1-2.jpg)
![Krok 2 - Wigilijny sos z suszonych grzybów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijny-sos-z-suszonych-grzybow2-2.jpg)
![Krok 3 - Wigilijny sos z suszonych grzybów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijny-sos-z-suszonych-grzybow3-2.jpg)
![Krok 4 - Wigilijny sos z suszonych grzybów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijny-sos-z-suszonych-grzybow4-2.jpg)
![Krok 5 - Wigilijny sos z suszonych grzybów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijny-sos-z-suszonych-grzybow5-2.jpg)
![Krok 6 - Wigilijny sos z suszonych grzybów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijny-sos-z-suszonych-grzybow6-2.jpg)
grzyby suszone | 200 gram |
cebula biała | 1 sztuka |
masło 82% | 100 gram |
śmietana 30% | 2 łyżki |
sól do smaku | 1 szczypta |
Pieprz czarny Prymat w młynku | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: