Przepis i sposób przygotowania na: Wilgotne ciasto szpinakowo-kokosowe
Kroki postępowania
Następnie zwijamy gazę i odciskamy sok, ale nie do suchych wiórków. Soku nie wylewamy, jest to doskonała podstawa do pierogów.
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/388526/zielone-pierogi-z-fasolka-adzuki.html
![Krok 1 - Wilgotne ciasto szpinakowo-kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wilgotne-ciasto-szpinakowo-kokosowe1-2.jpg)
Mleko mieszamy z olejem. Do mąki dodajemy szpinak, zalewamy mlekiem z olejem i wszystko razem mieszamy łyżką.
![Krok 2 - Wilgotne ciasto szpinakowo-kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wilgotne-ciasto-szpinakowo-kokosowe2-2.jpg)
Ciasto wykładamy do formy i pieczemy w 180 C ok.50 minut.
Ciasto jest bardzo wilgotne i smaczne. Polecam.
![Krok 3 - Wilgotne ciasto szpinakowo-kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wilgotne-ciasto-szpinakowo-kokosowe3-2.jpg)