Przepis i sposób przygotowania na: Winogronowy tort-motyl
Kroki postępowania
![Krok 1 - Winogronowy tort-motyl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/winogronowy-tort-motyl1-2.jpg)
![Krok 2 - Winogronowy tort-motyl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/winogronowy-tort-motyl2-2.jpg)
![Krok 3 - Winogronowy tort-motyl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/winogronowy-tort-motyl3-2.jpg)
![Krok 4 - Winogronowy tort-motyl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/winogronowy-tort-motyl4-2.jpg)
jajko | 5 sztuk |
mąka pszenna | 5 łyzek |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier | 10 łyżek |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
winogrona | 1 kg-polski winogron |
cukier | 2 łyżki |
serek mascarpone | 250 gra, |
śmietana 30% | 990 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1,5 łyżki |
cukier puder | 3 łyżki |
banan | 1 sztuka |
owoce |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: