Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna rolada biszkoptowa z kremem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wiosenna rolada biszkoptowa z kremem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-rolada-biszkoptowa-z-kremem2-2.jpg)
![Krok 2 - Wiosenna rolada biszkoptowa z kremem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-rolada-biszkoptowa-z-kremem1-2.jpg)
![Krok 3 - Wiosenna rolada biszkoptowa z kremem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-rolada-biszkoptowa-z-kremem0-2.jpg)
masło | 45 g |
mąka pszenna | 45 g |
cukier puder | 45 g |
białko | 1 szt. |
barwnik zielony | 1 szczypta |
jajko | 3 szt. |
mąka pszenna | 1 szkl. |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżecz. |
cukier | 1/2 szkl. |
cukier wanilinowy | 1 łyżecz. |
woda zimna | 1/3 szkl. |
jogurt naturalny | 300 g |
cukier puder | 4 łyżecz. |
galaretka agrestowa | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: