Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna zupa z prażonymi pokrzywami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wiosenna zupa z prażonymi pokrzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-zupa-z-prazonymi-pokrzywami1-2.jpg)
![Krok 2 - Wiosenna zupa z prażonymi pokrzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-zupa-z-prazonymi-pokrzywami2-2.jpg)
![Krok 3 - Wiosenna zupa z prażonymi pokrzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-zupa-z-prazonymi-pokrzywami3-2.jpg)
![Krok 4 - Wiosenna zupa z prażonymi pokrzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-zupa-z-prazonymi-pokrzywami4-2.jpg)
![Krok 5 - Wiosenna zupa z prażonymi pokrzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-zupa-z-prazonymi-pokrzywami5-2.jpg)
kość | 1 sztuka |
ziemniaki | 1/2 kg |
warzywa | 1/2 kg |
makaron muszelki | 100 g |
śmietana słodka | 100 ml |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1 łyżeczka |
Ziele angielskie całe Prymat | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
młoda pokrzywa | garść |
masło | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: